Carolo

Over Carolo

Hallo, ik ben Carolo, 49 jaar rijp en geil en op zoek naar een man om elkaar lekker te verwennen. Als je op zoek bent naar een leuke vrouw met veel ervaring en een passie voor plezier, dan ben je bij mij aan het juiste adres.

Ik ben op zoek naar een man die net zoals ik van het leven wil genieten. Een man die net zoals ik rijp en geil is en die net zoals ik op zoek is naar een leuke tijd. Ik ben een open en eerlijke vrouw en ik hou ervan om plezier te hebben. Ik ben op zoek naar een man die net zoals ik alles uit het leven wil halen.

Als je op zoek bent naar een vrouw die graag plezier maakt en niet bang is om nieuwe dingen uit te proberen, dan ben je bij mij aan het juiste adres. Ik ben avontuurlijk ingesteld en ik hou ervan om nieuwe dingen te proberen. Ik ben ook erg open en eerlijk en ik hou ervan om eerlijk met je te zijn.

Ik ben op zoek naar een man die net zoals ik een vurig verlangen heeft om elkaar lekker te verwennen. Als je op zoek bent naar een vrouw die je kan verwennen op een manier die je nog nooit eerder hebt meegemaakt, dan ben je bij mij aan het juiste adres.

Wil je meer weten over mij en de mogelijkheden? Neem dan contact met me op en we kunnen kijken wat er mogelijk is. Ik kijk ernaar uit om met je in contact te komen en ik hoop dat we een leuke tijd kunnen hebben samen.Leeftijd: 49     Haar kleur: Donkerblond     Haar type: Lang     Provincie: NL: Zuid-Holland 

Direct een berichtje sturen naar Carolo?

Je naam *
Je e-mailadres *
Bericht *
Maximaal aantal tekens:
0/1000


Stuur foto mee (jpg, gif & png)

Controlecode * (typ de letters uit afbeelding hiernaast over)
Velden voorzien van een sterretje * zijn verplicht
 
De minimale leeftijd voor deelname is 18+. Deze website heeft als oogmerk het tegen betaling aanbieden van zogenaamde "adult entertainmentdiensten". Fictieve profielen, geen afspraken mogelijk. Disclaimer | Contact