Bettina

Over Bettina

Verlegen vrouw wil uit haar schildje kruipen.
Om te beginnen, ik ben zeer verlegen en tot mijzelf getrokken. Ik ben niet bepaald een uitgaanstype en drukte zoals een mensenmenigte kan ik absoluut niet tegen. jammer genoeg leer ik hierdoor geen mannen kennen.. Het zou voor mij werkelijk een opluchting zijn om een man te ontmoeten, aan te spreken en van daaruit verder kijken. Met mijn werk kom ik ook weinig in contact met andere mensen.
Ik hoop dat ik niet mensen de verkeerde indruk geef, of direct wegjaag met mijn voorkeur voor mannen. Hij moet een lieve rustgevende en hartverwarmende stem hebben. Ik hou van mannen met humor en spontaniteit.
ik ga soms wel uit met vriendinnen, maar niet naar echt sociale gelegenheden. Een bioscoop vind ik heerlijk, lekker in het donker met popcorn genieten van het grote scherm en een leuke film.
Als je het je leuk lijkt om mij te leren kennen, dan hoor ik graag van je!

Groetjes Bettina.Leeftijd: 33     Haar kleur: Blond     Haar type: Lang     Provincie: NL: Limburg 

Direct een berichtje sturen naar Bettina?

Je naam *
Je e-mailadres *
Bericht *
Maximaal aantal tekens:
0/1000


Stuur foto mee (jpg, gif & png)

Controlecode * (typ de letters uit afbeelding hiernaast over)
Velden voorzien van een sterretje * zijn verplicht
 
De minimale leeftijd voor deelname is 18+. Deze website heeft als oogmerk het tegen betaling aanbieden van zogenaamde "adult entertainmentdiensten". Fictieve profielen, geen afspraken mogelijk. Disclaimer | Contact